HjemDesignmøbler Zero og UnoSjefsmøbler LexusSjefsmøbler Lexus møtebordBrosjyrer Scan SørlieBrosj. Sarpsborg MetallBrosjyre SiläncioPrisliste Maskiner / HardwareProdukt bilderMontering / ServiceReferansebilderKontakt ossLeverandørerSe utvalg av brukte møblerPrisliste lagerførte varerReklame videoNorsol riktig solskjerming øker trivselenFirmafaktaHomee-mail meScan Sørlie kolleksjonScanSørlie er totalleverandør av arbeidsplass-løsninger. Vi har egen avdeling for spesial, hvilket betyr at vi kan skreddersy det meste etter kundens behov og ønsker.


Last ned Scan Sørlie koleksjonen brosjyreDownload BIM scan_sorlie_kollection_2008_lav.pdf


 Dreamwork kontorarbeidsplassSpennende kontormøbelserie ergonomisk, fleksibel og stilren.Serien DREAMWORK har fokus på tilpasning for den enkelte bruker med ergonomisk riktig arbeidsstilling og praktisk innrettet kontormiljø.


Last ned Dreamwork brosjyre


Download dreamwork brosjyre 2008.pdf


  


Boomerang lene/hvilestolBoomerang er en lene/hvilstol i “Touch” familien. Med nytt egendesignet stolunderstell, samt formstøpt stolkropp (alternativt med finert skall+stopping) er dette en stol som har en meget høy sittekomfort.


Last ned Boomerang brosjyreDownload Boomerang web.pdf


IdaPå lik linje med Ida stol gir Ida bord valgfrihet og muligheter: Runde bord i ulike høyder til bar, kafè og sittegrupper, kantinebord, eksklusive eller enkle konferansebord i en rekke former. Ida bordserie leveres i bøk, bjerk og eik finèr, samt heltre bjerk. Brannhemmende kjerner, laminat og andre tresorter leveres på forespørsel. I Ida serien finner man bordet man er ute etter.


Last ned Ida brosjyreDownload IDA web.pdfEdgeEdge er en modulsofa med et design som innordner seg i de fleste miljøer som venterom, foajeer, hotellrom, på skip, i restauranter og barer etc


Last ned Edge brosjyre


 Download EDGE web.pdfContour stabelbar stolContour er en nett liten stabelbar stol som leveres i kombinasjonen tre/stål i bjerk/bøk utførelse.


Last ned Contour brosjyreDownload Contour web.pdf 


ScorpioScorpio Cubic, Original og Wood kan tilpasses ulike bruks- og arealbehov med modulene 1-2-3 seter, 45-, 90- og 180 grader buer. Disse kan fritt kombineres. Scorpio er meget velegnet til f.eks skip/offshore, vestibyle, foajé, forværelser, venterom eller som salonggruppe på kontor.


Last ned Scorpio brosjyreDownload Scorpio web.pdf 


FluktStolen “Flukt” er designet av Eva Mork og er inspirert av fuglens vingeflukt. Den innbyr til mange behagelige sittestillinger, der beina enten kan hviles over det høye eller lave armlenet. Kanskje er det plass til en du er glad i på fanget også? De spesielle linjene gir stolen et særpreg som gjør den unik på markedet. Stolens mange stoffvalg medfører også at den kan tilpasses de fleste miljøer og stiler. Flukt kan også leveres speilvendt.


Last ned flukt brosjyreDownload flukt web.pdf 


LambdaLambda er en stol og sofaserie med klar formgivning og svært god sittekomfort, godt egnet for resepsjoner og hvileområder. Sofaen leveres med alternative armlener - både som klassisk polstret lener men også med en egen «adjutant» i form av et sidebord som er en naturlig landingsplass for en lap-top eller kaffekoppen. Trearmlenene tilbys i eik, bjerk eller bøk.


 


Last ned Lambada brosjyreDownload Lambda web.pdf 


TouchTouch familien er utviklet for konferanse/møte segmentet. Stolen tilbys med flere varianter av understell og sitteskall. I utviklingen av modellene er det spesielt fokusert på fleksibilitet, komfort og valgmuligheter. Stolen presenteres i flere utgaver, og med løsninger som gir særdeles god sittekomfort. Touch freiswinger, Comfort og Conference leveres med stoffbrikke, kilestopp og pipestopp, alternativt heltrukket. Touch Standard har delt skall, 4-beins understell og en maskulin ryggform, og leveres med stoffbrikke, alternativt heltrukket.


Last ned Touch brosjyreDownload TOUCH web.pdf 


ZippZipp er en elegant, nett liten stol utviklet spesielt m/tanke på tidens minimalistiske trend. Stolen er lett( 4 kg) med svært gode stableegenskaper og tilbys i en rekke varianter. Stolen har et transparent ryggtrekk som matcher en del av dagens kontorstoler og gjør stolen velegnet som besøksstol. Zipp passer også utmerket i kantiner og som en moderne møterommsstol.


Last ned  Zipp brosjyreDownload ZIPP web.pdf 


SiluettSiluett er bygd opp av komponenter i en skrufri konstruksjon. Stålbøylen over den stoppede ryggen tjener som gripetak og beskytter mot smuss og støt. Siluett bord består av laminat plate med ulike valgfrie understell av stål og stål/tre kombinasjoner. Høytrykkslaminat som overflate er slitesterkt, gir enkelt renhold og kan leveres i mange farger og mønstre


Last ned Siluett brosjyreDownload Siluett web.pdf
Komplett priskatalog Last ned priskatalog Italienske designmøbler Trykk på bildet for å laste ned brosjyre BE/EDISON Last ned katalog Katalog
 Last ned brosjyreCONTE Last ned brosjyreDUCA
 Last ned brosjyreLEXUS  Last ned brosjyreLIFE
 Last ned brosjyreKOMPAS Last ned brosjyrePRATICO
 Last ned brosjyreRESEPTION Last ned brosjyreSEGNO
 Last ned brosjyreTEMPO

Zero og Uno

Last ned brosjyre


Beskrivelse
Dellarovere Zero og Uno, design skrivebord av Karim Rashid, Med en utforming som gir konkrete uttrykk for hvordan kontormøblering er endret. De to seriene står frem med bruk av thermoherdet harpiks med glassfiber og høy tetthet av polyuretan - innovative materialer for denne sektoren. 

Velg skrivebord og tilpass det med din foretrukne farge eller logo! 

Uno pulten vant i 2008 ”Good Design Award”! 

Pris på Zero bord : 

210x90x75 i matt farge : Hvit, svart,rosa, grønn, fiolett og oransje 
kr 64.995,- 

Pris på Uno bord : 

220x103x75 i matt farge - farger som over k
r 34.572,- 

Alle priser eks. mva. 

 


Scan Sørlie kolleksjon

Last nedLast ned Scan Sørlie Koleksjonen

ScanSørlie er totalleverandør av arbeidsplass-løsninger. Vi har egen avdeling for spesial, hvilket betyr at vi kan skreddersy det meste etter kundens behov og ønsker.


Last ned Scan Sørlie koleksjonen brosjyre

Download scansorliekollesjon 2010.pdf

Dreamwork kontorarbeidsplass

Spennende kontormøbelserie ergonomisk, fleksibel og stilren.

Serien DREAMWORK har fokus på tilpasning for den enkelte bruker med ergonomisk riktig arbeidsstilling og praktisk innrettet kontormiljø.

Last ned Dreamwork brosjyre

 

Download dreamwork brosjyre 2008.pdf

Boomerang lene/hvilestol

Boomerang er en lene/hvilstol i “Touch” familien. Med nytt egendesignet stolunderstell, samt formstøpt stolkropp (alternativt med finert skall+stopping) er dette en stol som har en meget høy sittekomfort.

Last ned Boomerang brosjyre

Download Boomerang web.pdf

Contour stabelbar stol

Contour er en nett liten stabelbar stol som leveres i kombinasjonen tre/stål i bjerk/bøk utførelse.

Last ned Contour brosjyre

Download Contour web.pdf

Edge

Edge er en modulsofa med et design som innordner seg i de fleste miljøer som venterom, foajeer, hotellrom, på skip, i restauranter og barer etc

Last ned Edge brosjyre

 

Download EDGE web.pdf

Ida

På lik linje med Ida stol gir Ida bord valgfrihet og muligheter: Runde bord i ulike høyder til bar, kafè og sittegrupper, kantinebord, eksklusive eller enkle konferansebord i en rekke former. Ida bordserie leveres i bøk, bjerk og eik finèr, samt heltre bjerk. Brannhemmende kjerner, laminat og andre tresorter leveres på forespørsel. I Ida serien finner man bordet man er ute etter.

Last ned Ida brosjyre

Download IDA web.pdf

Lambda

Lambda er en stol og sofaserie med klar formgivning og svært god sittekomfort, godt egnet for resepsjoner og hvileområder. Sofaen leveres med alternative armlener - både som klassisk polstret lener men også med en egen «adjutant» i form av et sidebord som er en naturlig landingsplass for en lap-top eller kaffekoppen. Trearmlenene tilbys i eik, bjerk eller bøk.

 Last ned Lambada brosjyre

Download Lambda web.pdf

Flukt

Stolen “Flukt” er designet av Eva Mork og er inspirert av fuglens vingeflukt. Den innbyr til mange behagelige sittestillinger, der beina enten kan hviles over det høye eller lave armlenet. Kanskje er det plass til en du er glad i på fanget også? De spesielle linjene gir stolen et særpreg som gjør den unik på markedet. Stolens mange stoffvalg medfører også at den kan tilpasses de fleste miljøer og stiler. Flukt kan også leveres speilvendt.

Last ned flukt brosjyre

Download flukt web.pdf

Scorpio

Scorpio Cubic, Original og Wood kan tilpasses ulike bruks- og arealbehov med modulene 1-2-3 seter, 45-, 90- og 180 grader buer. Disse kan fritt kombineres. Scorpio er meget velegnet til f.eks skip/offshore, vestibyle, foajé, forværelser, venterom eller som salonggruppe på kontor.

Last ned Scorpio brosjyre

Download Scorpio web.pdf

Siluett

Siluett er bygd opp av komponenter i en skrufri konstruksjon. Stålbøylen over den stoppede ryggen tjener som gripetak og beskytter mot smuss og støt. Siluett bord består av laminat plate med ulike valgfrie understell av stål og stål/tre kombinasjoner. Høytrykkslaminat som overflate er slitesterkt, gir enkelt renhold og kan leveres i mange farger og mønstre

Last ned Siluett brosjyre

Download Siluett web.pdf

Touch

Touch familien er utviklet for konferanse/møte segmentet. Stolen tilbys med flere varianter av understell og sitteskall. I utviklingen av modellene er det spesielt fokusert på fleksibilitet, komfort og valgmuligheter. Stolen presenteres i flere utgaver, og med løsninger som gir særdeles god sittekomfort. Touch freiswinger, Comfort og Conference leveres med stoffbrikke, kilestopp og pipestopp, alternativt heltrukket. Touch Standard har delt skall, 4-beins understell og en maskulin ryggform, og leveres med stoffbrikke, alternativt heltrukket.

Last ned Touch brosjyre

Download TOUCH web.pdf

Zipp

Zipp er en elegant, nett liten stol utviklet spesielt m/tanke på tidens minimalistiske trend. Stolen er lett( 4 kg) med svært gode stableegenskaper og tilbys i en rekke varianter. Stolen har et transparent ryggtrekk som matcher en del av dagens kontorstoler og gjør stolen velegnet som besøksstol. Zipp passer også utmerket i kantiner og som en moderne møterommsstol.

Last ned  Zipp brosjyre

Download ZIPP web.pdf

Prisliste Scan Sørlie

Last ned priskatalogPriskatalog Scan Sørlie

Download SCAN SORLIE PRISLISTE 2010 v1.1.pdf

BE EDISON

Download BE EDISON borgim.no.pdf

CONTE

Download CONTE borgim.no.pdf

Catalogo 13MB

Download Catalogo 13Mb borgim.no.pdf

DUCA

Download DUCA borgim.no.pdf

KOMPAS

Download KOMPAS borgim.no.pdf

LEXUS

Download LEXUS borgim.no.pdf

LIFE

Download LIFE borgim.no.pdf

PRACTICO

Download PRATICO borgim.no.pdf

RESEPTION

Download RESEPTION borgim.no.pdf

SEGNO

Download SEGNO borgim.no.pdf

TEMPO

Download TEMPO borgim.no.pdf

ZERO UNO

Download ZERO UNO borgim.no.pdf